Bedrijfsdomeinen

InsightAir's Air Quality as a Service kan worden toegepast op veel verschillende bedrijfsdomeinen. Ontdek hieronder de voornaamste.

Onze bedrijfsdomeinen

Medical

Medische omgevingen

De complexe medische omgevingen vereisen speciale aandacht voor een gezonde binnenluchtkwaliteit om zowel patiënten als zorgverleners te beschermen.
Industry

Industrie

Werknemers in fabrieken en magazijnen worden blootgesteld aan talloze luchtverontreinigende stoffen, waardoor een goede luchtkwaliteit cruciaal is om ziekte te voorkomen en onnodige kosten of boetes te vermijden.
Cleanroom

Cleanroom

Gecontroleerde omgevingen zoals cleanrooms zijn onderworpen aan extreem hoge standaarden van reinheid. Door de luchtkwaliteit te monitoren, kunnen lage hoeveelheden van fijnstof deeltjes worden gegarandeerd.
School

School

Een goede binnenluchtkwaliteit stimuleert de concentratie van leerlingen en bevordert zo hun prestaties. Permanente monitoring van een aanvaardbare temperatuur, CO2 en relatieve vochtigheid zijn dus cruciaal.
Hotel

Hotel

Ook voor hotels is het belangrijk om een veilige en gezonde omgeving garanderen, zowel voor hun gasten als voor hun werknemers.
Office

Kantoor

Oudere gebouwen zijn niet uitgerust met de nodige voorzieningen, terwijl moderne gebouwen zo efficiënt zijn dat ze luchtdicht zijn geworden. Beiden hebben invloed op een potentieel slechte binnenluchtkwaliteit.

Ontdek onze laatste projecten

Insight Airairqualitymonitorat Wellness Kliniek

Air quality monitoring privékliniek

InsightAir monitort de luchtkwaliteit in enkele operatie- en herstelkamers in de Wellness Kliniek Genk. Fijnstof deeltjes moeten hier onder een bepaalde grenswaarde blijven.
Pexels photo 236705

Monitoren van ethyleenoxide

InsighAir monitort de concentratie ethyleenoxide in een Nederlands magazijn.
Leuven monitoring

Continue monitoring luchtkwaliteit

In het universitair ziekenhuis van Leuven wordt de luchtkwaliteit continu gemonitord.
De Leerexpert Begijnevest Observaty Refter

Monitoring luchtkwaliteit scholen

In 30 verschillende scholen van het AGSO Antwerpen worden verschillende parameters van luchtkwaliteit gemeten. De monitors zijn geplaatst in klaslokalen, lerarenkamers, speelplaats
Image3

Case Story: luchtkwaliteitsmonitoring bij de bouw van een cleanroom voor Imec

Case Story: Succes van ISG Ltd met InsightAir's Luchtkwaliteitsmonitoring bij de Bouw van een Cleanroom voor Imec
Continuous Air Quality Monitoringat Bistro Bon Appetit

Monitoringcampagne luchtkwaliteit (CO2)

In Bistro Bon Appetit wordt de luchtkwaliteit permanent gemeten, in het bijzonder de CO2.